Rånäs Slott

Fest och högtid.

Festvåning på Rånäs Slott 

 

Festlokal , Matsal
Ur ett stilhistoriskt perspektiv är Galleriet ett av slottets mest intressanta rum. Här finner du bland annat färgrika tak- och väggmålningar med Pompejisk symbolik. Det är deras största matsal och rymmer upp till 100 personer. Lämpar sig därför väl till större fester.

Ljuspaviljongen

Ljuspaviljongen som ligger på en egen liten ö i deras  vackra lummiga park erbjuder en modern, kreativ och annorlunda mötesplats. Ljuspaviljongen är  ett Ljus- & Energirum och de speciella lamporna i taket ger en ljusstyrka på drygt 3 000 lux, vilket ger en energikick om du vistas i rummet minst 1 h.

Sjöbastun

Mini-spa med fönster mot Skedviken. Här kan man vila i deras varma utomhusjacuzzi med panoramautsikt mot solnedgången som speglar sig i Skedvikens vatten.

Om Rånäs Slott

Rånäs Slott är en inspirerande hotell- och konferensanläggning belägen i hjärtat av Uppland. På Rånäs Slott finns 50 hotellrum, sju välutrustade konferenslokaler, restaurang, spa och en rofylld slottspark. Slottet byggdes 1833 i empirestil och fungerar som hotell- och konferensanläggning sedan 1999. Varje år besöker ca 10 000 övernattningsgäster Rånäs Slott. Slottet är Svanenmärkt och arbetar med +Klimatpositiv sedan 2010

Rånäs ligger i Stockholms län, i Norrtälje kommun


Foto: Rånäs Slott

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *