Hyr en kock till festen

Behöver du kock ? Hyr in en kock- Kocken kommer till Festlokalen

 

Nu kan du låta en kock komma till dig.
All maten lagas på plats av en kock, ni kan som själva välja att vara med i matlagningen eller bara luta er tillbaka och njuta av dofterna från köket.

Rent a Chef kan erbjuda en smakupplevelse i form av en professionell kock som kommer hem eller till festen och lagar en middag på plats. Som att få en egen matlagningsshow

Mer än en kock
Rent a Chef engagerar sig i de små detaljerna som kan vara avgörande för succé eller katastrof. De står i ständig kontakt med servis,värd, värdinna eller koordinator för att kunna följa festen från start till mål. Ska ni ha runda stora bord eller gemytliga långbord så alla riktigt får umgås? Hur får vi barnen att trivas kring middagen? Är det bättre med buffé? Blir det för mycket med tre rätter – om vi tar kaffe och tårtan direkt efter middagen ? Ska ni ha vickning på natten ? Frågorna är många och det finns mängder av parametrar för att verkligen lyckas med sin fest.

Rent a Chef hyr ut professionella kockar till privatpersoner och företag för luncher, middagar, catering och andra matlagningsevents. Kockarna har lång och bred erfarenhet från stjärnkrogar runt om i världen.

Foto: rent a chef

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *