Musik på festen

Vilken sorts underhållning vill ni ha på festen ?

Det är alltid trevligt att anordna en fest och ibland kan man bli riktigt många på festen. det är uppskattat med olika sorters underhållning.

 

Stand-up comedians

Det finns en himla massa olika typer av underhållning som man kan välja att ha på sin fest. Om det är en firmafest/företagsfest/konferensfest så kan det kanske passa bra med en riktigt rolig stand-up comedians.

DJ (Disc Jockey)

Om det är en födelsedag så kanske det passar bättre med att hyra in en DJ. Vilken typ av musik ni ska ha är så klart upp till dig, men tänk på att välja en DJ som kan spela din typ av musik.

Live-band (Coverband)

Ett annat alternativ kan vara att hyra in ett live-band. Det finns många bra band som specialiserat sig på att spela covers (s.k. coverband), d.v.s äldre låtar och/eller egna tolkningar av kända låter från förr. Har ni t.ex. en 60-talsfest, så finns det coverband som spelar bara 60-talsmusik. Tänk på att festlokalen ska   kunna få plats med ett liveband på någon scen.

 

Dans, Trollkarl, Spex

Ett annat alternativ är att ni ser till att det blir lite underhållning med dans, trollkarl, spex av något slag eller liknande.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *