Välj festklänning efter din stil

Romantisk stil

Vill vara romantisk på festen så kan man smycka håret med blommor. Till det väljer man lite mjukare smycken som tex pärlor i olika färger. Är det mycket volanger och tyll på klänningen behöver man inte så stora smycken utan låta klänningen vara i fokus..

Är du bjuden på bröllop så tänk på att inte konkurrera med bruden.

Klassisk stil


Många vill inte ha en stor festklänning utan väljer en enkel modell. Då kan man ”piffa” till den med vackra glittriga smycken., gärna med strass. En sofistikerade och naturlig stil..

En klassisk klänning passar på de exklusiva festerna och till gala

Sportig stil


Den sportiga kvinnan vill inte ha mycket av något, naturligt är vackrast, är hennes motto. Hon gillar inte bling-bling utan väljer enklare smycken som en vacker guldkedja runt halsen och diskreta guldörhängen. Ofta har hon en kortare frisyr och vill inte ha blommor i håret. Vackra enkla hårsmycken är fint och ökar i popularitet, de finns i flera olika utföranden.

Man känner igen den sportiga kvinnan då hon ofta har en kort frisyr och en tuffare stil på klänningen. Hon passar i en naturlig klänning som inte väcker för mycket uppmärksamhet. Till den sportiga stilen passar inte bling-bling utan mer enkla smycken

Tuff stil


Vill man ha en lite tuffare stil kanske man inte väljer en enklare festklänning. En tuff brud har sällan pärlor utan hon väljer lite tuffare smycken. Den tuffa bruden vill se cool ut och absolut inte som en sockersöt liten prinsessa

 

 

Foto:istockphoto.com

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *